2%

Vragen gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Welkom!

Je staat op het punt onze bevraging in te vullen. Hierin bevragen we jouw mening over het aankopen van kleding. Zo kunnen we nagaan wat je belangrijk vindt wanneer jij een kledingstuk aanschaft.
Dit is de tweede bevraging in een reeks. Het is geen probleem als je de eerste bevraging niet hebt ingevuld. Als je de eerste bevraging wel hebt ingevuld, zul je zien dat er veel andere vragen worden gesteld.

Neem steeds rustig de tijd om de vragen eerlijk te beantwoorden. De vragenlijst peilt naar jouw persoonlijke mening. Er zijn dus geen foute antwoorden. Kies het antwoord, ook bij eventuele twijfel, dat het dichtst bij je mening of beleving aansluit.  

Het invullen duurt ongeveer 12 minuten. Om je te bedanken verloten we drie cadeaubonnen ter waarde van 100 euro voor webshop Eco-Logisch (duurzaam verbouwen, werken, inrichten en wonen), eco webshop Kudzu (huis-tuin- en keuken) en Cosh (duurzame kleding).

Alvast bedankt voor je medewerking!

Thomas More Hogeschool, afdeling Creative en Innovative Business (CIB)  
disclaimer:


Thomas More-hogeschool respecteert alle wettelijke bepalingen inzake de bescherming van de persoonlijke gegevens van de ondervraagde personen (Belgische wet van 8 december 1992 met de bescherming van de persoonsgegevens en latere aanpassingen) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 24 mei 2016. Wij verwerken je persoonsgegevens conform de privacyverklaring onderzoek en dienstverlening van Thomas More. Je mag je toestemming op elk moment intrekken volgens de procedure vermeld in de privacyverklaring. 

Privacyverklaring onderzoek en dienstverlening